Lainaa ilman vakuuksia

Useimpia kulutusluottoja saa helposti myös ilman vakuuksia tai takaajia, toisin kuin pankkilainaa, joka vaatii takaajan tai kiinteää omaisuutta vakuudeksi. Kaikkein suurimpiin kulutusluottosummiin voidaan kuitenkin vaatia vakuus.

Vakuuden tarjoaminen voi kannattaa, vaikkei se olisi välttämätöntä, sillä vakuuden avulla asiakas saattaa saada itselleen edullisemmat lainaehdot. Vakuutena voi olla esimerkiksi omistusasunto, auto tai moottoripyörä. Ei kuitenkaan kannata huolestua, vaikka ei olisi tarjota mitään vakuudeksi, sillä lainaa saa helposti ilmankin.

Lainapalvelut vaativat hakijoilta kuitenkin yleensä säännöllisiä ansio- tai eläketuloja. Hakijalle ei luonnollisesti myönnetä isompaa luottoa kuin minkä hän kykenee tuloillaan maksamaan takaisin. Kulutusluoton saantiin vaadittavat tulot eivät ole kovin suuria, sillä luotto voi saada jo 1000 euron kuukausituloillakin.

Jotkut lainapalvelut tarjoavat mahdollisuuden ottaa käyttöluotto yhteisvastuullisesti esimerkiksi aviopuolison kanssa. Se onkin hyvä ratkaisu vaikkapa perheen yhteisen auton ostoon, sillä kahdella lainaajalla on mahdollisuus saada edullisemmat lainaehdot kuin yksin lainaavalla.

Lainaa5000.com-palvelustamme löydät eri vaihtoehdot helpon ja nopean kulutusluoton saamiseksi. Lue sivuiltamme lisää kulutusluottoja tarjoavista palveluista ja vertaile hintoja.